PJ Pučka blagovaonica Branimirova: Posjeta studenata Zdravstvenog veleučilišta iz Zagreba

U okviru svoje redovne nastave i višegodišnje suradnje, dana 14. prosinca 2022., PJ „PB Branimirova“ posjetili su studenti Zdravstvenog veleučilišta iz Zagreb, smjer sanitarno inženjerstvo.
PJ Pučka blagovaonica Branimirova: Posjeta studenata Zdravstvenog veleučilišta iz Zagreba

Tijekom boravka u našoj Ustanovi od strane djelatnika Ustanove, kolegica Galić i Lončar, te voditeljice PJ Janković upoznati su s radom same poslovne jedinice s naglaskom na distribuciju obroka i primjenu HACCP sustava.

Ravnatelj Ustanove u obraćanju studentima naglasio je da je pandemija COVID-19 promijenila način na koji će ustanove i slični gospodarski subjekti kao segment socijalne djelatnosti (i ugostiteljske) zauvijek poslovati i podigla je ljestvicu još više po pitanju standarda zdravstveno i sanitarno higijenske zaštite.

Za Ustanovu je važno istraživati i promišljati dublje, postavljati teža pitanja i raditi na razumijevanju detalja koji stoje iza sanitarnih procesa. Ključ zaštite je proaktivnost. A biti proaktivan znači koristiti znanost za testiranje i validaciju kako bi detektirali problem na vrijeme ali isto tako i pronašli rješenja na vrijeme.

Dokazano je da sanitarno higijenska zaštita štiti ljude, namirnice, radne procese i prostore. Margina pogreške nastavlja se smanjivati iz dana u dan u cilju zdravstveno ispravnog i sigurnog obroka namijenjenog sugrađanima u potrebi“.

Pristupačnost