OKRUGLI STOL POVODOM 90. OBLJETNICE CARITASA ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE

Povodom 90. obljetnice rada i djelovanja Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizirao je okrugli stol: »Ljubiti djelima - 90 godina rada, učenja, mijenjanja i zajedništva
OKRUGLI STOL POVODOM 90. OBLJETNICE CARITASA ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE

Okrugli stol održan je u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu na Kaptolu u srijedu, 20. rujna 2023. Zagrebački Caritas u svojim domovima skrbi za preko 230 korisnika, a organiziranim karitativnim radom, u suradnji i partnerstvu s brojnim organizacijama, pridonosi suzbijanju različitih oblika siromaštva, socijalne ugroženosti i isključenosti ranjivih osoba, obitelji i zajednica u potrebi te njihovoj resocijalizaciji i integraciji u društvo.

Ponosni smo na dugogodišnju blisku suradnju s Caritasom zagrebačke nadbiskupije usmjerenu na dobrobit građana u potrebi.

Suradnja Caritasa i Dobrog doma posebno je došla do izražaja nakon zagrebačkog potresa i tijekom pandemije COVID-19. Čestitamo s. Jeleni Lončar, ravnateljici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i njenim vrijednim suradnicima u povodu 90. obljetnice na svim postignućima te iskreno od srca zahvaljujemo na svakodnevnom djelovanju i radu zasnovanom na humanosti i solidarnosti."

Pristupačnost