2023 European Social Services Awards!!!

U organizaciji Europske socijalne mreže, u partnerstvu s Gradom Zagrebom, sinoć je u Hotelu Esplanade otvorena ceremonija dodjele nagrada „2023 European Social Services Awards“.
2023 European Social Services Awards!!!

European Social Services Awards je dvodnevna manifestacija koja se održava s ciljem prezentiranja dobrih praksi i iskustava u pružanju socijalnih usluga među članicama te s ciljem odavanja priznanja izvanrednim postignućima u socijalnim uslugama.

Osim zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, koji je ceremoniju i otvorio, prisutnima su se obratili i predsjednik Odbora Europske socijalne mreže Christian Fillet i Europski povjerenik za zapošljavanje i socijalna prava Nicolas Schmit. Ove godine je prisustvovalo više od 160 sudionika, većinom predstavnici članica Europske socijalne mreže iz 34 različite zemlje te predstavnici organizacija čiji su programi/projekti ušli u finale za dodjelu nagrade u pet kategorija. Ustanova DOBRI DOM Grada Zagreba predstavila je svoj 20. godišnji rad u području pružanja socijalnih usluga potrebitima u okviru EXIBITION SPACE & NETWORKING.

Čestitamo pobjednicima 2023 European Social Services Awards! Ovo su pobjednici u svakoj kategoriji nagrada:

Pružanje socijalnih usluga:

Coffee and Community: Tackling Rural Isolation - The Rural Coffee Caravan, United Kingdom

Suradnička praksa:

PYCIPEDIA: Knowledge Sharing Platform to Connect Specialist Social Workers - Linköpings kommun R&D Centre & IT University of Copenhagen Collaborative Practice, Sweden

Istraživanje i evaluacija:

The Sharing Factory - Public Centre for Social Welfare Kortrijk, Belgium

Research & Evaluation:

Through the Eyes of the Child - The Child and Family Agency (Tusla) & Trinity College Dublin, Ireland

Digitalna transformacija:

Automating Social Protection for Internally Displaced Persons in Ukraine - Ukrainian Ministry of Social Policy, Ministry of Digital Transformation & Medirent, information technology, Ukraine

Izvrsnost u gradovima:

Social Atelier - City of Osijek & DKolektiv - Organizacija za društveni razvoj, Croatia

Pristupačnost