15 godina rada Centra za rehabilitaciju Silver

U hotelu The Westin Zagreb, dana 14.rujna 2023. u društvu brojnih uzvanika svečano je obilježeno 15 godina rada Centra za rehabilitaciju Silver.
15 godina rada Centra za rehabilitaciju Silver

Tom prilikom predstavljen je rad Centra Silver od njegovih početaka do danas kada ima status jednog od svjetski priznatih centara izvrsnosti.

Bila je to prilika da se predstave i socijalizatori pasa pomagača bez čijeg truda i nesebične pomoći štenci ne bi mogli biti uključeni u školovanje za buduće pse pomagače te ostvariti svoju važnu pomagačku ulogu u životima velikog broja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Skupu se obratio i korisnik psa vodiča koji je govorio o važnoj ulozi psa u životu te istaknuo pozitivne promjene kojima svjedoči u suživotu sa psom vodičem.

Iskazane su zahvale brojnim vanjskim suradnicima, kao i djelatnicima čiji je entuzijazam u velikoj mjeri zaslužan da je Centar Silver izrastao u ustanovu kakva je danas. Svečanoj obljetnici nazočio je ravnatelj Alen Župan, te je tom prilikom DOBROM DOMU uručena Zahvalnica za potporu u radu i djelovanju Centra Silver.

Na stručnom skupu "Razvoj inovativnih rehabilitacijskih modela sa psima pomagačima i terapijskim psima" predstavljeni su rezultati rada Centra - inovativni rehabilitacijski modeli temeljeni na suvremenim znanstvenim i tehnološkim dostignućima.

Ovim putem još jednom čestitamo djelatnicima Centra Silver na uistinu vrijednih 15. godina postojanja.

#czrs #centarsilver #paspomagačsilver #herojsocijalizator #socijalizacija #puppyraising #servicedog #guidedog #labsofinstagram #labradorretriever #volontiranjejein #volontirajiti #crvenobijelištap #cuddling #sreća #happiness

ADI - Assistance Dogs International #adi

Pristupačnost