HACCP / ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001
Od 01.01.2009. prema Zakonu o hrani (NN 46/07) „Subjekti u poslovanju s hranom moraju uspostaviti i provoditi redovite kontrole higijenskih uvjeta u svim fazama proizvodnje, prerade i distribucije hrane, osim na razini primarne proizvodnje i pripadajućih djelatnosti, u svakom objektu pod njihovom kontrolom, provedbom preventivnog postupka samokontrole, razvijenog u skladu s načelima HACCP-a“. To znači da je uvođenje HACCP sustava obveza svih koji rade s hranom.
I dok je Ustanova HACCP sustav implementirala prije no što je to postala zakonska obveza svih subjekata u poslovanju s hranom, uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom ISO odlučili smo se za standard i kvalitetu svog poslovanja kao dokaz svim zainteresiranim stranama da su naše usluge te proces rada u skladu sa svim zahtjevima koji su propisani određenim međunarodnim normama.