Proslava 1.svibnja

DOBRI DOM NA OBILJEŽAVANJU 1. SVIBNJA, PRAZNIKA RADA
Proslava 1.svibnja

Dobri dom je i ove godine, kao i mnogo onih ranije, sudjelovao u obilježavanju proslave 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada. Tradicionalno, proslava je bila u zagrebačkom parku Maksimir. Dobri dom je pripremio i podijelilo 60.000 porcija graha s kobasicom i suhim mesom kao i 55.000 komada pekarskih proizvoda.

Podjela graha je protekla dobro unatoč lošim vremenskim uvjetima koji nisu uspjeli rastjerati naše sugrađane.

Dobri dom se pobrinuo da štandovi, ograde, šator za izvođače, pribor za jelo, PVC čaše, salvete, jednokratne rukavice, kape, kute, budu prema standardima kako i treba biti na podjeli graha, obzirom da se radilo o podjeli na javnoj površini.

Ovogodišnja proslava kojom je obilježen Praznik rada u Maksimiru u organizaciji Grada Zagreba koštala je 987.000,00 kn, što je 5.000,00 kn manje nego prošle godine.

“U recept ulazi 5.500 kilograma graha, 4.000 kilograma kobasica, 2.300 kilograma pancete, 1.100 kilograma sušene vratine“ otkrila je tajnu recepta dobrog graha pročelnica ureda za socijalnu zaštitu mr.sc. Višnja Fortuna …“izrađenog po gradonačelnikovoj recepturi.“

Ovim putem ustanova Dobri Dom zahvaljuje svima koji su pomogli da i ovogodišnja tradicionalna podjela bude kao naš moto..

„Mi poslužujemo brižnost"

Pristupačnost